Snusmumrikarna

Vi lever för det svarta guldet

Oden's Portion Original

Kategori: Portion


INFO
Nikotinhalt: 9 mg/g
Innehåll per dosa: 18 g
Tillverkare: Gajane


Martin: Ett snus med lite tillsatt krydda i sin tobak. Oden's har tillverkat ett flertal olika typer av sitt snus och på tillverkaren Gajane's hemsida står frågan: "Världens starkaste snus?" angående "Oden's Extreme", som har en nikotinhalt på 22 mg/g, som dock egentligen är en lika hög nikotinhalt som på Skruf Xtra Stark. Marknadens starkaste snussorter från norden är jag intresserad av, eftersom det är lite ovanligt att få tag på i vanliga butiker, så det skulle vara kul att prova på lite mer.

Nåja, hur smakar då detta snus? Ja, kryddan känns verkligen i smaken, den blandat med tobakssmaken ger en väldigt rökig smak av grillat. Vad ligger egentligen på grillen kan man då tänka sig? ...Ja, vafan? Kryddkorv? Ölkorv? Lök? Strumpor? Flugsvamp? Bestäm själv. Jag tycker det är ett snus som sticker ut från allt annat jag provat, eftersom det inte har någon direkt snussmak och samtidigt inte försöker sträva efter en viss smak med tillsatt smaksättning(?). Jag ger den 4/5 prillz. 
Simon: Inte testat detta majestätiska snus, får dock ta att citera Björne ur Björnes magasin: "Vad vore livet utan Oden's Extreme lös?"

Kommentarer


Kommentera inlägget här: