Snusmumrikarna

Vi lever för det svarta guldet

Ernst's Arselhål Lös

Kategori: Allmänt

Arsel Dosabar: Bra konsistens, trevlig dosa och mycket effektiv. Men Ernst's arselhål är faktiskt rätt så illa åtgånget, under smaken av buskar och taggiga snår känner man essensen av skitresterna från karamellklubbeollonet. Har du förresten glömt vad Buddha vrålade i kuksugarsutran? Njutning, kärlek, älskog, lusta, glupskhet. Allt sån skit led bara till smärta och fruktan.
 

Totalutlösning Lös

Kategori: Allmänt

Bajzo Kräkobar: Ett redigt snus för dig som vill tömma dina kroppsvätskor från alla kroppsöppningar samtidigt. En liten nystart i livet ungefär, ut med det gamla liksom. Jag bakade mig en redig prilla, stoppade in, och efter fem minuter så kände jag att en rännskita var på väg. När jag väl befann mig på muggen så lade jag dessutom en pizza på toagolvet, trycket gjorde även att pungen tömdes. Vad bra. 
Sedan gick jag till videobutiken och hyrde filmen "Åsa-Nisse und der große Arschficker". Vilken pangrulle! Gillade speciellt scenen där Klabbarparn blir mustad av Sjökvisten bakom ett skjul som hade ett gloryhole. Ger den 9 av 10 i betyg. Ja, filmen alltså.