Snusmumrikarna

Vi lever för det svarta guldet

Taboca White Extra Strong

Kategori: Allmänt


Simon: Klarat tentan? Varit på skidsemester med plastfarsan? Vandrat på ödelagda gator i New Orleans? Slickat på en pissoar medans du klipper tånaglarna samtidigt? Exakt så smakar detta snus. Fan rätt schysst. Senast jag var på kontoret insåg jag att llivet är för kort för att leva som en kamelryttare. Jörgen sa till mig att han visste om min relation med Taboca och att vi hade buisness på gång. Vad jag inte visste var att jag hade glömt bilnycklarna hemma och sonen låg hemma med Hepatit B. Jag drog då hem för att kolla läget men sket i hans navel och tog en piss i toan. Vad jag inte visste var att "toan" inte var toan det var min fru. Jag är nu singel och snusbäng, hör av er singlar i Sverige. 4 av 5 toaluder.
 
Martinez Kåtmeisteroz: Ja, jag börjar bli väldigt skitkåt av denna pung, måste fått pilskhetssjukan av dom där söta pojkarna i 5 års åldern jag såg igår som fingrat mig på pungen, väldigt goda fingrar dom ger, pungen smakade nämligen gott. 4 av 5 småpojksfingrar som fingrar på min pung när jag har tagit viagra.
 
Anton: En dag i parken så vandrade jag helt i extas över mitt senaste fynd i butiken. Det var en vacker liten dvärgkanin som var fin som få. Jag kände bara spontan känsla att klart lillpojken ska ta lite gröntsnus. så jag langade en fin Taboca prilla till pågen och han bänga som ett fucking djur som kaniner gör. Dagen efter var hela min dosa borta och kanin var död på golvet drunknad i sinna egna spyor ifrån att bänga ur. RIP Augustias Xlll
 
 
 

Oden's Extreme Lime portion

Kategori: Allmänt

 
NIKOTINHALT: 22 mg/g! JÄVLAR!
 

Martin:
Flens-smaken är ju inget vidare, men fan, skön snopp! Björne började sitt missbruk med balle, det gick åt helvete för honom. Han är död nu. Jag har mycket dase att ta innan jag trillar av pitten. 3,5 av 5 likkisteprillor.
 
Simon: Smakar skit, blir förbannad. Oden våldtar limefrukten med sina skitiga händer, äter den och skiter ut den. Och där kom detta snus. Jävla skit fan svär asså.
 
Anton: K. Schampo är ju alltid kot att ha i käften de vet man ju. Särsklig mjällschampo, därför är detta den finnaste för alla oss schamposvepare.

Thunder Wintergreen Extra Stark Portion

Kategori: Allmänt

 

INFO
 
Nikotinhalt: 16 mg/g
 
(Vi har börjat skita i info lite mer, inte en enda jävel läser bloggen ändå vafan.)
 

Martin:
Snus-spårvagnkväll med starksnus! Den här smakade Janne och var hård som fan, lite halvhård sådär, men styv den får 3 prillz av 5.
 
Simon:
Jag vill se en förändring kl 7. John F kennedys favorit, Thunder Wintergreen. Smakar jänka med en touch av körkort. 4/5 gorgorillor.
 
Anton: Fn inget för flodhästar i vilket fall, det är ett som är säkert. Dom förädare till ettan lös. men bränner väre än häxprocesserna. Korea vill imortera lite för att kunna kremera sina katter. 3 av 5 kånkelbär.
 
 
 
 

Grillad Thailänsk Hästekorre Lös

Kategori: Allmänt

Simon: Fan rätt schysst. Rätt känsla, under läppen. Kryddad med enbär och en touch av ginseng. Lättbakad och skön. Hårig. Blir lite turned on. 
 
 
 

Onico+ Ginseng & Guarana

Kategori: Allmänt

"Onico+ Ginseng & Guarana är ett nikotinfritt snus producerad med växtfibrer från havre och kakao. Onico är helt fritt från tobak och nikotin och ger med sin portionsprilla den rätta känslan under läppen. Onico+ är unikt smaksatt med ginseng och guarana."
 
Simon: Fritt från tobak och nikotin fast smakar förjävla gött. Smakar verkligen exakt som Red Bull. Svider lite fint sådär och är fan rätt fin allmänt. 
Får 4 Kentaprillor utav 5.