Snusmumrikarna

Vi lever för det svarta guldet

Byron portion

Kategori: Allmänt

Anton: Gamle goe Montechristo som nu har bytt namn till Byron. Ett riktigt lyxsnus med tobak från Kuba, källvaten från Norge och tillverkat i Sverige. Kan det bli bättre, den heliga treenigheten. Smaken är lagom stark tobakssmak och portionspåssarna är härligt fluffiga som sitter fint under läppen. Det enda som synd är att dom har dumpat plåttdosan som Montechristo hade.
5/5 prolleprillor
 
Simon: Som sagt, gamle goe Monte! Underbar nostalgi med detta snus! Svårt att beskriva smaken, örter, tobak och nästan lite peppar? Vetefan, är inte utbildad snussmakare (än) men gott är det! Minuset är ju att plåtdosan är borta. Det känns jävla mycket billigare att hålla en Byron än den fina Montechristo dosan.
Egentligen 5/5 prillor men tack vare dosan...
 
4/5 plåtdosor
 
Martin: Är osäker om jag provat snuset när det fortfarande gick under namnet Montecristo, menmen...
I somras åkte jag utomlands och var tvungen att bunkra upp med lite olika dosor, bland annat en dosa Byron. Trots 35 grader i skuggan varje dag så klarade sig snuset jävligt bra, gött var det också, visste inte då att det var Montecristo som bytt namn och dosa, det fick jag reda på när jag kom hem. 4/5 Björne-prillor.
 
 
 
 R.I.P. Montes plåtdosa.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: